Ξενοδοχεία-Ενοικιαζόμενα

/Ξενοδοχεία-Ενοικιαζόμενα
Ξενοδοχεία-Ενοικιαζόμενα 2019-09-20T14:13:37+00:00

Eίναι γνωστό πως:

Τα ακάρεα ζουν στα στρώματα γιατί τρέφονται από τα νεκρά κύτταρα του σώματος μας.Μετά από ένα χρόνο χρήσης το στρώμα μας αν δεν το φροντίζουμε γίνεται αποθήκη νεκρών ακάρεων και των περιττωμάτων τους τα οποία μας προκαλούν αλλεργίες, κνησμό και τελικά δυσάρεστο ύπνο. Ωστόσο δημιουργούν αλλεργίες και είναι υπεύθυνα για το αλλεργικό άσθμα, το οποίο ταλαιπωρεί όλο και περισσότερο κόσμο.

Το Allerg-STOP Repellent είναι το μόνο εγκεκριμένο βιοκτόνο ΤΠ19 απωθητικό ακάρεων ,κοριών και ψύλλων με πολλαπλές εφαρμογές που έρχεται να καλύψει ένα μεγάλο κενό στην αντιμετώπιση-καταπολέμηση όλων των αλλεργιογόνων ουσιών που βρίσκονται στο εσωτερικό των στρωμάτων και σε όλες τις υφασμάτινες επιφάνειες.

Η χρησιμότητα του είναι απαραίτητη ιδιαίτερα στην διατήρηση της υγιεινής των στρωμάτων τα οποία είναι πολύ επιβαρυμένα από την καθημερινή χρήση,πόσο μάλλον όταν το στρώμα που θα χρησιμοποιήσουμε, έχουν κοιμηθεί πολλοί και διαφορετικοί άνθρωποι.

Αν έχετε σκοπό να επισκεφτείτε κάποιο κατάλυμα κάντε εφαρμογή AllergSTOP Repellent ,η οποία είναι πολύ απλή από εσάς τους ίδιους και κοιμηθείτε σε ένα στρώμα καθαρό και υγιεινό ! 

Για Οποιαδήποτε Διευκρίνηση και Πληροφορίες, Καλέστε μας Τώρα στο 800 11 55555(απο σταθερό) Χωρίς Χρέωση και στα 210 40 800 50  –  210 40 800 90 Ή Στείλτε Μας E-mail ΕΔΩ

Call Now Button