Πεντακάθαρες λύσεις

χωρίς χημικά κατάλοιπα με τα καινοτόμα προϊόντα microsplitting

Επικοινωνια

A: Γρηγορίου Λαμπράκη 349, Κερατσίνι Τ.Κ. 18757
T: 210 40 800 50
E: contact@allerg-stop.gr

Allerg-STOP Certificated members

Η φιλοξενία ύπνου είναι η βασική υπηρεσία που προσφέρει ένα ξενοδοχείο, για το λόγο αυτό η ποιότητα και η υγιεινή του στρώματος είναι σημαντικές   

9 στους 10 επισκέπτες παγκοσμίως,  ανησυχούν για την υγιεινή της τουαλέτας και του στρώματος 

Τα Allerg-STOP  members ακολουθούν συγκεκριμένα  βήματα για των σωστό καθαρισμό των στρωμάτων, την εξουδετέρωση των ακάρεων και όλων των αλλεργιογόνων  με τη μοναδική τεχνολογία Microsplliter του Allerg-STOP που αδρανοποιεί τα αλλεργιογόνα φορτία. Ταυτόχρονα η μοναδική δραστική γερανιόλη του Allerg-STOP απωθεί ακάρεα, κοριούς, ψύλλους, για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Όλα τα μέλη με τη σήμανση Certificated member ακολουθούν  μέθοδο καθαρισμού και συντήρησης που τους καταδεικνύουμε, σε όλα τα στρώματα του καταλύματος. Με τον τρόπο αυτό προσφέρουν υψηλή ποιότητα ύπνου στους επισκέπτες τους, μεγαλύτερη διάρκεια χρήσης και αντοχής στα στρώματά τους, ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα με σήμανση φροντίδας για το στρώμα.

Θέλουμε να χτίσουμε μία σχέση αμφίδρομη για να αισθάνεται ο επισκέπτης σιγουριά και ο ξενοδόχος αυτοπεποίθηση για την φροντίδα των στρωμάτων και την ποιότητα του ύπνου στο κατάλυμα.

Για να κοιμάστε καλύτερα από ποτέ

Allerg-STOP Cetificated member

0
Στρώματα
0
Επισκέπτες
0 k
Διανυκτερεύσεις
0
Καταλύματα
0
Χώρες

Γιατί Allerg-STOP member?

Ποιότητα

Το Allerg-STOP είναι κορυφαίο προϊόν στον κόσμο για την φροντίδα των στρωμάτων και ινωδών επιφανειών με 1ο Βραβείο PULIRE στην κατηγορία ποιότητα ζωής το 2008.

Αποτέλεσμα

Εξουδετερώνει τα αλλεργιογόνα στο στρώμα ακάρεα οικιακής σκόνης, τρίχες ζώων, σπόρια μούχλας, γύρη. Απωθεί αποτελεσματικά κοριούς, ψύλλους, σκόρο.

Δράση

Φυτική δραστική 100% καθαρή γερανιόλη. Χωρίς εντομοκτόνα. Χωρίς σήματα κινδύνου. Μεγάλη διάρκεια προστασίας έως έξη μήνες.

Θέλετε να γίνεται Allerg-STOP Certificated member

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping
AllEscort